Despre

My Very Special Book te ajută să transformi
un om drag în personaj de carte

My Very Special Book sunt cărțile personalizate ideale de făcut cadou, chiar și persoanelor mai puțin pasionate de lectură. Asta pentru că persoana căreia îi este dedicată devine eroul cărții. Iar fiecare ar fi încântat să citească o carte scrisă pentru el și despre el.

Am creat prima carte de acest gen pentru mama cu ocazia zilei sale de naștere. A fost cadoul ideal, capabil să transmită grămada de cuvinte ce nu ar fi încăput nicidecum într-o simplă felicitare. Cartea personalizată a surprins, a emoționat, a stârnit lacrimi și zâmbete deopotrivă.

Tumultul epocii în care trăim ne ia și pe noi de-a valma. Deseori uităm să le spunem celor dragi cât de mult valorează pentru noi. Iar când ne aducem aminte nu găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima afecțiunea.

My Very Special Book face exact acest lucru: le transmite oamenilor dragi cât îi apreciezi și că le dorești tot binele din lume.

De ce să alegi o carte - cadou personalizată?

My Very Special Book îi va transmite persoanei dragi urările tale, cât de mult ții la ea și ce o face specială.

Cartea va rememora momentele unice prin care ați trecut împreună și va constitui o amintire despre ocazia specială pe care o sărbătoriți.

Personalizezi de la nume, dată, ocazie și dedicație până la textul integral al cărții, copertă, poze.

My very special book este o istorie despre voi și relația voastră. Este o modalitate de a-l face pe celălalt să se simtă unic, pentru că el devine eroul cărții.