Plasarea comenzii și livrarea

Procesarea si confirmarea comenzilor

Pentru plasarea unei comenzi Clientul va furniza o serie de date precum nume si prenume, adresa de email, numarul de telefon, adresa fizica la care sa fie livrata comanda, modalitatea de expediere, modalitatea de plata si detalii pentru personalizarea cartii.

Plasarea comenzii presupune de asemenea oferirea informatiilor despre persoana careia ii este adresata cartea: nume, ocazia sarbatorita, tipul de relatie, poze.

La dorinta Clientului, acesta poate furniza propriul text care sa fie inclus in carte sau ale detalii care pot contribui la personalizarea produsului comandat.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant al Vanzatorului sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comanda din partea dvs. Contractul la distanta nu este incheiat complet pana cand nu vom avea acceptul Clietului de a tipari cartea si o vom livra.)

Clientul intelege ca in vederea personalizarii cartii comandate trebuie sa transmita catre Vanzator in format digital toate detaliile de care acesta are nevoie. Pentru completarea detaliilor si informatiilor ce lipsesc in formularul completat la plasarea comenzii, Vanzatorul va lua legatura cu Clientul prin modalitatile de contact comunicate de catre Client.

Produsele cuprinse in cadrul comenzilor acceptate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Termen de executie

Executia cartilor personalizate presupune furnizarea tututror detaliilor necesare si agrearea formei finale de catre Client.

Pregatirea textului si designului poate dura intre 12 ore (in cazul cartilor personalizate realizate pe baza unui model existent deja) si 5 zile (in cazul cartilor executate 100% la comanda). Odata cu finalizarea acestei etape, Clientului ii va fi furnizat un link de acces catre forma digitala a cartii, cu scopul de a accepta varianta de text si design.

Finalizarea produsului personalizat dureaza maxim 72 de ore din momentul agrearii de catre Client a textului, designului si formatului.

Modalitati de plata

Plata se poate face online (card sau paypal), in avans prin transfer bancar (Ordin de plata) sau ramburs pentru livrarile prin serviciul de curierat rapid.

Datele cardului de plata ale Clientului nu vor fi accesibile Vanzatorului si nici nu vor fi stocate de catre Vanzator sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei.

Livrarea produselor

Vanzatorul se obliga sa expedieze produsele cuprinse in comanda acceptata in sistem de curierat door-to-door la adresa comunicata de catre Client prin una dintre companiile Fan Courier, GLS, Nemo Express.

Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.

Pentru toate produsele, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.