Politica de renunțare la comandă

 

Anulare si retur comanda

Cumparatorul poate anula o comanda inainte de a primi mesaj-ul de confirmare a comenzii, prin transmiterea unui email catre hello@myveryspecialbook.com.

Cumparatorul poate renunta la cumparare NU mai tarziu de data la care produsul personalizat comandat intra in lucru.

Pentru comenzile platite cu cardul si anulate inainte de realizarea prodului personalizat banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Atentie!
Magazinul myveryspecialbook.com intra la categoria exceptii privind dreptul de renuntare la cumparare, cf. art. 16 lit. c din OUG 34/2014.

Conform Ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 stipuleaza:

CAPITOLUL II-Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.