Protecția datelor

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

 

My Very Special Book respectă dispozițiile Regulamentul European privind Protecția Datelor. Scopul pentru care solicităm furnizarea de date personale este pentru a face posibilă personalizarea cărților, livrarea produselor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.


Toate datele personale furnizate în scopul editării cărților vor fi prelucrate exclusiv de My Very Special Book și colaboratorii săi (redactori și designeri) și nu vor fi trasmise către terțe părți după finalizarea personalizării, cu excepția cazului în care vom furniza unei tipografii fișierele cu formatul final al cărții în vedera tipăririi. Detaliile furnizate pentru personalizarea cărților (inclusiv poze) vor fi păstrate pe durata prelucrării comenzii și vor fi distruse după livrarea produselor personalizate către Client.


Prin acceptarea prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate de My Very Special Book și colaboratorii/afiliații săi (firma de curierat, firma de contabilitate, agenții de marketing, procesatorul de plăți, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.


Pe baza unei cereri expediate către My Very Special Book la adresa electronică: hello@myveryspecialbook.com, vă puteți exercita dreptul de a șterge din baza noastră de date acele date personale pe care nu avem obligație legală de a le stoca (de exemplu, datele de facturare). De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor.


Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

 

NEWSLETTER 

 
Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă.
Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, printr-o simplă cerere la adresa hello@myveryspecialbook.com sau prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.