Carte personalizată pentru iubiți

Carte personalizată pentru iubiți

Cadoul ideal pentru iubit(ă)

Ești în căutarea unui cadou ideal pentru iubitul sau iubita ta? Nimic nu poate egala probabil un cadou personalizat care să conțină o parte din tine, din povestea voastră de dragoste. Ce ai spune despre o carte cadou personalizată care istorisește relația voastră de iubire? O carte în care să îți exprimi sentimentele, să înșirui visurile comune, dar și cele mai dragi amintiri, momentele importante care au format relația voastră, situațiile amuzante sau dificultățile pe care le-ați depășit împreună. 

Povestea voastră într-o carte

Este mai mult decât posibil. Din iunie 2018, de când am lansat My Very Special Book, am transformat în eroi de carte câteva mii de cupluri. Vom fi bucuroși să contribuim și la cartea cu povestea voastră de dragoste.

Este vorba despre o dragoste la prima vedere sau o prietenie care a evoluat pas cu pas către o relație amoroasă? Când a avut loc prima întâlnire, primul sărut, prima declarație de dragoste? Sunt doar câteva dintre momentele magice care au format legătura dintre voi și sunt demne să constituie capitole dintr-o carte pe care să o păstrați pentru toată viața în biblioteca voastră și pe rafturile inimii.

Descoperă în magazinul nostru online  modelele predefinite disponibile sau personalizează singur cartea în aplicația noastră web, unde găsești idei de mesaje și pagini 100% personalizabile. Doar editează mesajele și adaugă poze cu voi.

Ai nevoie de ajutor?

Uneori dragostea este greu de formulat în cuvinte. Dar suntem aici pentru a te ajuta să dai contur chiar și sentimentelor greu de exprimat. Autorii noștri pot scrie pentru tine un text unic, creat pe baza informațiilor pe care ni le oferi răspunzând la un set de întrebări. 

Cu Pachetul Premium lași totul în seama noastră. Doar pregătește-te să oferi un cadou diferit, care va surprinde și emoționa omul iubit. 

Cadoul ideal pentru iubit(ă)

Cu Pachetul Premium lași totul în seama noastră. Doar pregătește-te să oferi un cadou diferit, care va surprinde și emoționa omul iubit. 

carte personalizata pentru cuplu - cadou pentru aniversarea relatiei
Carte personalizată - cadou pentru aniversarea relației
carte personalizata pentru iubiti Povestea noastra de dragoste - cadou pentru cuplu
Carte personalizată - „Povestea noastră de dragoste” - cadou pentru cuplu
carte personalizata pentru iubiti de Craciun- cadou de Craciun pentru iubiti sau soti
Carte personalizată - cadou pentru iubit(ă) cu ocazia Crăciunului