AJUTOR

Despre cărțile personalizate

Ce conține o carte personalizată?

O carte personalizată cuprinde pagini cu mesaje dedicate persoanei căreia vrei să i-o dăruiești și pozele voastre. Poți edita sau înlocui mesajele cu versuri, citate sau mesajele tale. Dacă ai nevoie de ajutor la scrierea și redactarea textului, la aranjarea în pagină sau crearea unui nou design pentru cartea ta poți opta pentru pachetul Premium, care include realizarea unei cărți de către echipa My Very Special Book după nevoile și preferințele tale.

Cum arată o carte?

Pentru a vedea cum arată din punct de vedere al designului sau conținutului coperta sau paginile unei cărți My Very Special Book consultă secțiunea „idei” din aplicația noastră online. Ține cont că textele pot fi modificate și poți insera pictograme și poze. În ceea ce privește cartea ta personalizată, după ce este finalizată o vei putea vizualiza în contul tău de utilizator la secțiune „Cărțile mele” – previzualizare.

Cum este tipărită o carte și ce dimensiuni are?

Cărțile noastre sunt tipărite pe hârtie premium, lucioasă, de înaltă calitate. Printul este color, față-verso, cu un nr de pagini multiplu de 4. Oferim varianta de finisare cu coperta tare (hard cover) sau coperta moale (soft cover). Poți alege dacă vrei cartea ta să aibă copertă tare sau copertă moale când plasezi comanda. Dimensiunea standard a unei cărți este A5 (148x210mm).

Câte pagini are o carte?

Un model carte are în general 20-28 de pagini, dar tu poți șterge paginile care nu ți se potrivesc sau adăuga pagini noi, iar prețul se va calcula automat în aplicație în funcție de nr de pagini din cartea ta. O carte Premium va avea în jur de 40-50 pagini și are un conținut creat de la 0 conform cerințelor tale.

Pot crea o carte în altă limbă?

Noi punem la dispoziție modele de cărți cu mesaje în limbile română și engleză. Dar tu poți înlocui aceste mesaje cu texte în orice altă limbă. La scrierea sau traducerea unor mesaje în altă limbă de către noi intervine un tarif suplimentar care va fi discutat pentru fiecare caz separat.

Câte poze poate conține o carte? Cum le adaug?

Folosind aplicația noastră online poți adăuga până la 100 de poze. Pozele pot fi încărcate în contul tău de utilizator de pe device-ul folosit de tine pentru a personaliza cartea (calculator, tabletă, telefon) sau de pe conturile tale de social media (facebook sau instagram). Pentru a putea adăuga pozele direct din contul tău de facebook/ instagram trebuie să ai un cont de utilizator în aplicația My Very Special Book creat cu respectivul cont de facebook/ instagram.

Vreau o carte pentru o ocazie care nu se regăsește în lista voastră de produse. Ce opțiuni am?

Toate mesajele și elementele decorative din șabloanele existente sunt editabile. Chiar dacă niciunul dintre produsele disponibile nu corespunde nevoilor tale poți folosi șabloanele existente pentru a crea un model adaptat nevoilor tale sau creeaza pagini noi de la 0. Dacă ai nevoie de ajutor în scrierea/ redactarea textului, aranjarea în pagină sau crearea unui nou design poți alege pachetul Premium și ne vom ocupa noi de realizarea unei cărți de la 0 conform cerințelor tale.

Comandă, livrare și plată

Cum pot face o comandă?

Poți plasa o comandă adăugând în coș produsul dorit și finaliza comanda prin completarea datelor de facturare și livrare.  Dacă nu poți accesa site-ul sau întâmpini probleme în plasarea unei comenzi, ne poți lăsa contacta telefonic sau la adresa de email hello@myveryspecialbook.com și te vom ajuta să finalizezi comanda. 

Durata de execuție și livrare.

Tiparul se realizează, de obicei, în 3-4 zile după primirea acordului final din partea ta de a tipări cartea. Livrarea prin curier se realizează în țară în 1-2 zile lucrătoare. Livrările internaționale pot dura între 4 și 15 zile, în funcție de țara de destinație. Dacă te gândești să cumperi o carte îți recomandăm să faci o comandă în avans pentru a evita orice emoție că nu ajunge în timp util la tine. Dacă alegi pachetul premium și vrei să personalizăm noi cartea pentru tine, durata de execuție se va mări, în general, cu 1-3 zile.

Cât costă o carte personalizată?

Prețul unei cărți personalizate începe de la 90 lei – un preț infim pentru infinitatea de emoții care vin la pachet cu o carte. Prețul standard al unei cărți este 90 lei pentru o carte cu copertă moale și 120 lei pentru o carte cu copertă tare.  Dacă adaugi pagini suplimentare prețul se va calcula automat în funcție de numărul de pagini din varianta finală a cărții tale. Prețul unei cărți Premium, pentru care conținutul este creat de echipa noastră de la 0 pe baza detaliilor tale, începe de la 250 lei.

Cum pot plăti??

Poți face plata ramburs la curier, prin transfer bancar sau online cu cardul.

Modalități de livrare și taxa de transport.?

În România livrarea se face prin curierat rapid. Livrarea durează 24-48 h. Taxa de transport este de 25 lei dacă alegi să faci plata ramburs la curier sau 20 lei dacă faci plata în avans prin transfer bancar sau card.

Dacă ești din Cluj-Napoca poți ridica personal cartea de la punctul nostru de lucru.

Livrați în străinătate?

Livrăm la orice adresă (din țară sau străinătate) atâta vreme cât ești dispus să suporți costurile de transport. Putem trimite coletul prin poștă sau curier. Ar trebui să știm țara de destinație pentru o estimare corectă a tarifului de transport.

Anularea comenzii.

Poți anula o comanda înainte ca produsul personalizat comandat să intre în lucru prin transmiterea unui email către hello@myveryspecialbook.com. Comenzile anulate după finisarea produsului personalizat se pot anula prin achitarea a 50% din valoarea comenzii. Pentru comenzile plătite cu cardul și anulate înainte de realizarea produsului personalizat banca emitentă va debloca suma blocată în contul tău în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.

Produse deteriorate.

Dacă ai motive să crezi că produsul primit a fost deteriorat în timpul transportului te rugăm să sesizezi acest lucru în timp de 48 de ore de la primirea coletului. Scrie-ne la hello@myveryspecialbook.com detaliile cu privire la problema observată și trimite-ne o poză care poate servi drept dovadă a defectului coanstatat.

Vom analiza semnele de deteriorare și dacă suntem responsabili pentru problema în cauză, vom înlocui cartea cu un exemplar nou.

Despre cărțile personalizate din aplicație

Ți-am pregătit aici un video tutorial cu toți pașii pe care îi poți parcurge pentru personalizarea unei cărți:
Cum adaug poze?

Pozele pot fi încărcate în contul tău de utilizator de pe device-ul folosit de tine pentru a personaliza cartea (calculator, tabletă, telefon) sau de pe conturile tale de social media (facebook sau instagram). Pentru a putea adăuga pozele direct din contul tău de facebook/ instagram trebuie să ai un cont de utilizator în aplicația My Very Special Book creat cu respectivul cont de facebook/ instagram.

 

După ce ai încărcat pozele în contul de utilizator le poți adăuga pe paginile dorite.  Va trebui să intri în modul de editare a paginii pe care vrei să o modifici și apoi vei putea insera poze.

 

Important! Folosește poze cu o rezoluție bună, pozele de calitate slabă vor fi tipărite ca atare, fără ca noi să avem posibilitatea de a îmbunătăți calitatea lor.

Nu șterge pozele introduse în carte decât după ce ai confirmarea noastră că am descărcat versiunea cărții pe care o vom folosi pentru tipar, altfel acestea nu vor mai apărea în exemplarul tipărit al cărții.

Cum arată o carte?

Pentru a vedea cum arată din punct de vedere al designului sau conținutului coperta sau paginile unei cărți My Very Special Book consultă secțiunea „idei” din aplicația noastră online. Ține cont că textele pot fi modificate și poți insera pictograme și poze. În ceea ce privește cartea ta personalizată, după ce este finalizată o vei putea vizualiza în contul tău de utilizator la secțiune „Cărțile mele” – previzualizare.

Cum creez o carte personalizată?

Intră în modul de editare a unei pagini, apăsând butonul „Editează” care apare pe fiecare pagină din cartea ta când deplasezi cursorul peste acea pagină. 

Odată intrat în modul de editare, selectează opțiunea „Paragraf” pentru a adăuga o casetă de text sau apasă pe textul existent deja pentru a-l edita.

Cum adaug pictograme?

Intră în modul de editare a unei pagini. În dreapta paginii pe care o editezi găsești pictogramele grupate pe categorii. Apasă butonul „Alege” pentru a adăuga o anumită pictogramă pe pagina cărții. După ce ai adăugat-o o poți redimensiona sau repoziționa în alt loc din pagină.

Cum adaug pagini noi?

Adăugarea unei pagini noi se poate face în două moduri:

  1. Alegând de la secțiunea „idei” modelele de pagini care vrei să le adaugi în cartea ta și apăsând butonul „folosește”.
  2. Apăsând butonul „Adaugă o pagină”, caz în care se va genera o pagină goală pe care o poți ulterior edita.
Mă poate ajuta cineva la editarea cărții?

Dacă întâmpini dificultăți în editarea cărții scrie-ne un mesaj cu problema pentru care ai nevoie de ajutor și vom reveni în cel mai scurt timp cu o soluție.

 

Dacă vrei să edităm noi cartea ta sau să creăm conținut pentru ea, plasează comanda pentru pachetul Premium, iar noi te vom contacta pentru a-ți cere toate detaliile în vederea realizării cărții. 

Pot salva modificările făcute și continua editarea mai târziu?

Da. Toate modificările făcute la nivel de fiecare pagină, odată salvate la nivel de pagină, se salvează automat în formatul cărții și sunt disponibile în contul tău de utilizator. Poți reveni oricând să continui editarea. Găsești toate cărțile la care ai început să lucrezi în contul tău la secțiunea „Cărțile mele”.

Cum pot șterge sau reordona paginile?

Poți șterge o pagină apăsând butonul „Șterge” care apare pe fiecare dintre paginile cărții tale când miști cursorul deasupra paginii respective.

Reordonarea paginilor se face folosind butonul „Reordonează paginile” pe care îl găsești sub paginile cărții tale.

Cum previzualizez cartea? 
Poți vizualiza cartea personalizată de tine în aplicație în contul tău de utilizator la secțiune „Cărțile mele” – previzualizare.
Am plasat comanda, dar vreau să editez cartea. Cum pot face acest lucru?

Poți edita cartea și după plasarea comenzii, iar modificările făcute se vor salva în varianta finală a cărții. E important însă să ne anunți că vrei să mai faci modificări pentru a ne asigura că tipărim versiunea finală a cărții.

Ai și alte întrebări

Consultă secțiunea de termeni și condiții, contactează-ne pe WhatsApp la +40757745101 sau scrie-ne la adresa de e-mail hello@myveryspecialbook.com și vei primi un răspuns în maxim 24 h (cu excepția zilelor de odihnă).