Despre noi

Cadouri inspirate de tine

„Un adevărat cadou cuprinde o parte din tine însuți.” Un cadou ideal este capabil să atingă o strună sensibilă în sufletul celui care îl primește, să emoționeze, să bucure, să surprindă, să rămână o amintire prețioasă…

 

Poate o carte să fie cadoul perfect? Dar dacă e vorba despre o carte inspirată de cel căruia i-o dăruiești?!

 

Anume astfel de cadouri ne străduim să creăm la My Very Special Book. Creăm cărți – cadou personalizate care cuprind între coperțile lor o parte din tine, cel care o dăruiește, dar și o parte esențială a relației voastre. 

Cele mai intense trăiri comune, cele mai alese cuvinte de apreciere, recunoștință și dragoste, poze cu voi și calde urări de bine… Le adunăm împreună pentru ca voi să le puteți răsfoi peste ani, iar imaginea lor să fie la fel de vie ca și astăzi. 

Prima carte personalizată creată pentru mama

My Very Special Book sunt cărțile personalizate ideale de făcut cadou chiar și persoanelor mai puțin pasionate de lectură. Asta pentru că persoana căreia îi este dedicată devine eroul cărții. Iar fiecare ar fi încântat să citească o carte scrisă despre el și pentru el.

 

Am creat prima carte de acest fel pentru mama cu ocazia zilei sale de naștere. A fost cadoul ideal, capabil să transmită grămada de cuvinte ce nu ar fi încăput nicidecum într-o simplă felicitare. Cartea personalizată a surprins, a emoționat, a stârnit lacrimi și zâmbete deopotrivă.

 

 

Iată cum s-a întâmplat mai exact: 

Ziua de naștere a mamei se apropia cu grăbire. Cadoul meu se dorea a fi special, emoționant, diferit… dar întârzia să apară. Mai exact, știam că vreau să o surprind pe mama cu un dar deosebit, dar nu știam ce poate fi. Căutam un cadou caracterizat mai ales prin valoarea sa sentimentală, cadoul prin care să îi arăt că o prețuiesc enorm și îi sunt recunoscătoare pentru tot.

 

După mai multe zile de frământări eram gata sa strig „Evrika!”. Mi-am zis să îi dăruiesc mamei o carte scrisă doar pentru ea și despre ea. Așa că am scris textul, l-am aranjat în pagină, am adăugat poze cu ea… Cam peste o săptămână aveam o carte personalizată numai bună de făcut cadou. 

 

Despre voia bună și entuziasmul cu care a fost primită cartea nici nu mai are rost să vorbesc.

 

De multe ori când eram în pană de idei cu privire la ce cadouri aș putea să le dăruiesc celor dragi sau prietenilor, alegeam o carte, doar că nu toți sunt pasionați de lectură și pentru unii era un cadou lipsit de valoare. Și mă gândeam: „Cum ar fi să existe o carte de care să se bucure și cei nepasionați de lectură?”. Am fost foarte fericită și entuziasmată că, în sfârșit, găsisem (sau, mai bine spus, creasem) o asemenea carte.

 

Mesaje inedite și pline de sens pentru oameni voștri dragi 

Apoi, la scurt timp, m-a sunat o fostă colegă de liceu să îi scriu un mesaj de felicitare și mulțumire pentru prima ei învățătoare, care urmează să se pensioneze. (Adevărul e că de la mulți am primit astfel de solicitări de a lungul timpului, deoarece când eram în liceu am publicat primul meu volum de versuri și pe vremea aceea participam la concursuri literare și de poezie, iar textele mele apăreau în reviste pentru copii și adolescenți, așa că majoritatea celor din anturajul meu mă cunoșteau drept „fata care scrie”.) 

 

I-am trimis colegei mele mesajul, iar reacția ei a fost: „Wow! Tu ești mai talentată decât în liceu.” Tot ea mi-a spus că a rămas puțin dezamăgit când a primit de ziua ei de la o persoană apropiată un mesaj de felicitare copiat de pe internet.

 

Și atunci m-am gândit de ce să nu îi ajut și pe alții să transmită oamenilor dragi mesaje inedite și pline de sens. Așa a apărut ideea unei cărți – cadou personalizate care să exprime gândurile bune, dragostea, recunoștința, dar și amintiri prețioase.

 

Am decis să îi ajut și pe alții aflați în căutarea unui cadou cu încărcătură emoțională. Am creat mai multe modle de cărți, altele noi sunt în lucru. Iar șabloane pot fi personalizate în măsura dorită, astfel încât să corespundă ocaziei celebrate și să surprindă cât mai mulți părinți, frați, soți, iubiți, prieteni… 

 

Soluții pentru toate gusturile și bugetele 

Tumultul epocii în care trăim ne ia și pe noi de-a valma. Deseori uităm să le spunem celor dragi cât de mult valorează pentru noi. Iar când ne aducem aminte nu găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima afecțiunea.

My Very Special Book face exact acest lucru: te ajută să îmbraci sentimentele în cele mai alese cuvinte și să le transmiți oamenilor dragi cât îi apreciezi și că le dorești tot binele din lume.

 

Pe site-ul My Very Special Book găsești modele predefinite pentru multe ocazii și relații. Acestea se pot personaliza cu mesajele, informațiile, pozele tale. Sau poți opta pentru pachetul Premium și atunci textul va fi redactat de la zero, pe baza detaliilor tale.

 

Iar dacă ești o fire creativă, poți folosi aplicația noastră online pentru a crea o carte exact pe gustul tău. (Aplicația nu necesită instalare, o poți folosi direct din browser. Se poate accesa și de pe telefon, dar dacă ai la îndemână un calculator, îți va fi mult mai ușor.)

 

Noi ne vom ocupa de tipar și un cadou emoționant este gata să ia drumul spre tine.