Despre noi

Cadouri inspirate de tine

„Un adevărat cadou cuprinde o parte din tine însuți.” Este capabil să atingă o strună sensibilă în sufletul celui care îl primește, să emoționeze, să bucure, să surprindă, să rămână o amintire prețioasă…


Anume astfel de cadouri ne străduim să creăm la My Very Special Book. Creăm cărți – cadou personalizate care cuprind între coperțile lor o parte din tine, cel care o dăruiește, dar și o parte esențială a relației voastre. 

Cele mai intense trăiri comune, cele mai alese cuvinte de apreciere, recunoștință și dragoste, poze cu voi și calde urări de bine… Le adunăm împreună pentru ca voi să le puteți răsfoi peste ani, iar imaginea lor să fie la fel de vie ca și astăzi.

Prima carte personalizată creată pentru mama

My Very Special Book sunt cărțile personalizate ideale de făcut cadou chiar și persoanelor mai puțin pasionate de lectură. Asta pentru că persoana căreia îi este dedicată devine eroul cărții. Iar fiecare ar fi încântat să citească o carte scrisă despre el și pentru el.

 

Am creat prima carte de acest fel pentru mama cu ocazia zilei sale de naștere. A fost cadoul ideal, capabil să transmită grămada de cuvinte ce nu ar fi încăput nicidecum într-o simplă felicitare. Cartea personalizată a surprins, a emoționat, a stârnit lacrimi și zâmbete deopotrivă.

 

 

Iată cum s-a întâmplat mai exact: 

Ziua de naștere a mamei se apropia cu grăbire. Cadoul meu se dorea a fi special, emoționant, diferit… dar întârzia să își facă apariția. Mai exact, știam că vreau să o surprind pe mama cu un dar deosebit, dar nu știam ce poate fi. Căutam un cadou caracterizat mai ales prin valoarea sa sentimentală, cadoul prin care să îi arăt că o prețuiesc enorm și îi sunt recunoscătoare pentru tot.

După mai multe zile de frământări eram gata sa strig „Evrika!”. Mi-am zis să îi dăruiesc mamei o carte scrisă doar pentru ea și despre ea. Așa că am scris textul, l-am aranjat în pagină, am adăugat poze cu ea… Cam peste o săptămână aveam o carte personalizată numai bună de făcut cadou. Poți vizualiza puțin mai jos prima carte My Very Special Book.

Despre voia bună și entuziasmul cu care a fost primită cartea nu știu dacă mai are rost să vorbesc!

Am decis să îi ajut și pe ceilalți aflați în căutarea unui cadou cu încărcătură emoțională. Am creat mai multe variante de cărți, altele noi sunt în lucru. Iar șabloane pot fi personalizate în măsura dorită, astfel încât să corespundă ocaziei celebrate și să surprindă cât mai mulți părinți, frați, soți, iubiți, prieteni… 

Tumultul epocii în care trăim ne ia și pe noi de-a valma. Deseori uităm să le spunem celor dragi cât de mult valorează pentru noi. Iar când ne aducem aminte nu găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima afecțiunea.

My Very Special Book face exact acest lucru: te ajută să îmbraci sentimentele în cele mai alese cuvinte și să le transmiți oamenilor dragi cât îi apreciezi și că le dorești tot binele din lume.