Termeni si conditii

Informatii generale

 

Iti recomandam sa citesti acest document cu atentie. Navigarea pe site-ul myveryspecialbook.com urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client. Myveryspecialbook.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre Vanzator si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

In momentul plasarii unei comenzi pe site-ul myveryspecialbook.com Clientulul isi exprima acordul pentru metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului si/ sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email care atesta doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discutiile telefonice, prin email sau pe alte cai cu reprezentantii Vanzatorului nu constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit NU semnifica incheierea contractului la distanta.

 

Drepturi de autor

 

Intregul continut al site-ului myveryspecialbook.com (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, logo-uri, concepte creative etc.) este proprietatea My Very Special Book si este aparat de legile in
vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 

Declinarea responsabilitatii

 

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune pe care Clientul o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.

Imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite fata de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, textului. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru produse care din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

 

Protectia datelor cu caracter personal

 

My Very Special Book respectă următoarea Politică de prelucrare a datelor personale.

 

PLASAREA COMENZII ȘI LIVRAREA

 

Procesarea si confirmarea comenzilor

Pentru plasarea unei comenzi Clientul va furniza o serie de date precum nume si prenume, adresa de email, numarul de telefon, adresa fizica la care sa fie livrata comanda, modalitatea de expediere, modalitatea de plata si detalii pentru personalizarea cartii.

Plasarea comenzii presupune de asemenea oferirea informatiilor despre persoana careia ii este adresata cartea: nume, ocazia sarbatorita, tipul de relatie, poze.

La dorinta Clientului, acesta poate furniza propriul text care sa fie inclus in carte sau ale detalii care pot contribui la personalizarea produsului comandat.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant al Vanzatorului sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comanda din partea dvs. Contractul la distanta nu este incheiat complet pana cand nu vom avea acceptul Clietului de a tipari cartea si o vom livra.)

Clientul intelege ca in vederea personalizarii cartii comandate trebuie sa transmita catre Vanzator in format digital toate detaliile de care acesta are nevoie. Pentur completarea detaliilor si informatiilor ce lipsesc in formularul completat la plasarea comenzii, Vanzatorul va lua legatura cu Clientul prin modalitatile de contact comunicate de catre Client.

Produsele cuprinse in cadrul comenzilor acceptate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

 

Termen de executie

 

Executia cartilor personalizate presupune furnizarea tututror detaliilor necesare si agrearea formei finale de catre Client.

Pregatirea textului si designului poate dura intre 12 ore (in cazul cartilor personalizate realizate pe baza unui model existent deja) si 5 zile (in cazul cartilor executate 100% la comanda). Odata cu finalizarea acestei etape, Clientului ii va fi furnizat un link de acces catre forma digitala a cartii, cu scopul de a accepta varianta de text si design.

Finalizarea produsului personalizat dureaza, dde obicei, 3-4 zile din momentul agrearii de catre Client a textului, designului si formatului.

 

Modalitati de plata

 

Plata se poate face online (card sau paypal), in avans prin transfer bancar (Ordin de plata) sau ramburs pentru livrarile prin serviciul de curierat rapid, cu achitarea unui avans prin metodele enumerate anterior.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Datele cardului de plată ale Clientului nu vor fi accesibile Vânzatorului și nici nu vor fi stocate de către Vânzator sau de către procesatorul de plăți integrat în site, ci doar de către instituția de autorizare a tranzacției. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele myveryspecialbook.com

 

Livrarea produselor

 

Vanzatorul se obliga sa expedieze produsele cuprinse in comanda acceptata in sistem de curierat door-to-door la adresa comunicata de catre Client. În România de obicei livrarea se face printr-o firmă de curierat rapid. Livrarea durează 24-48 h. Taxa de transport este de 25 lei. Daca locuiți în Cluj-Napoca puteti ridica personal cartea de la un punctul nostru de lucru. 

In alte tari din Europa livrarea se face de obicei prin curier și durează în jur de 1 săptămână. Timpul de tranzit și taxa de transport variaza de la o tara la alta si va fi comunicata dupa pasarea comenzii. În acest caz veți face plata în avans prin transfer bancar, card sau PayPal. 

Pentru toate produsele, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii. 

Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 

Garantie

 

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme, clientul poate solicita inlocuirea produsul cu unul identic, avand aceleasi caracteristici tehnice, acelasi text si design. In cazul lipsei de timp pentru inlocuirea produsului, Clientul poate solicita repararea sau retiparirea acestuia de catre o terta parte pe cheltuiala vanzatorului in limita a maxim 50 lei.

 

Anulare, refuz, retur comanda

 

Cumparatorul poate anula o comanda inainte de a primi mesaj-ul de confirmare a comenzii, prin transmiterea unui email catre hello@myveryspecialbook.com.

Cumparatorul poate renunta la cumparare NU mai tarziu de data la care produsul personalizat comandat intra in lucru.

Pentru comenzile platite cu cardul si anulate inainte de realizarea prodului personalizat banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

 

Atentie!

Magazinul myveryspecialbook.com intra la categoria exceptii privind dreptul de renuntare la cumparare, cf. art. 16 lit. c din OUG 34/2014.
 

Conform Ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 stipuleaza:

CAPITOLUL II-Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.